“Δεκτό το αίτημα της ΕΜΧ για την εκλογή των αντιπροσώπων από τις Γενικές Συνελεύσεις των 20 πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών της Χίου” 

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, με τη συμμετοχή του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότη Μηταράκη, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεωργίου Γεωργαντά και του προέδρου της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου (ΕΜΧ), κ. Γεωργίου Τούμπου.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκε η τροποποίηση της νομοθεσίας για την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και την εκλογή των αντιπροσώπων από τις Γενικές Συνελεύσεις των 20 πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών του νησιού της Χίου.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς αποδέχθηκε άμεσα το αίτημα του Προέδρου της ΕΜΧ και θα καταθέσει άμεσα σχετική νομοθετική διάταξη στη Βουλή για την επίλυση του θέματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.