Δεν ανέχομαι να απειλείται η Πατρίδα μας…η Ελλάδα μας!

Δεν είναι δυνατόν να ανεχθώ άλλο τις απειλές από την μαύρη μαυρίλα πλάκωσε και τον κάθε μουσουλμάνο ή όποιο άλλο θεό πιστεύουν… ότι θα κάψουν την πατρίδα μας και να γίνει εσωτερική αποσταθεροποίηση!

Και μάλιστα όπως συμβαίνει τα τελευταία διαστήματα να βάζουν φωτιές τόσο στην Μόρια όσο και στην ΒΙΑΛ και να καίνε τα καταλύματα που τους προσφέρει και η Ευρώπη αλλά και η Ελλάδα και να ταλαιπωρούνται οι άντρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και των σωμάτων ασφαλείας για να αποκαταστήσουν την τάξη και την ασφάλεια!

Δεν είναι δυνατόν οι κυβερνώντες όλων των βαθμίδων της εξουσίας να βλέπουν και να ακούνε όλες αυτές τις απειλές και να είναι αδιάφοροι και να μην τους μπουζουριάζουν σε καράβια και να τους ξαποστείλουν από εκεί που μας κουβαλήθηκαν με το έτσι θέλω παράνομα και με τσαμπουκάδες!

Δεν είναι δυνατόν να βλέπω αυτή την εχθρική στάση και συμπεριφορά από αυτούς που τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε, τους κοιμίζουμε και μάλιστα και σε ξενοδοχεία ενώ υπάρχουν πολλοί Έλληνες πολίτες να κοιμούνται μέσ’το δρόμο!

Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι της παλαιολιθικής εποχής να έχουν προτεραιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση στους χώρους υγειονομικής περίθαλψης και κοινωνικής φροντίδας και οι Έλληνες ασφαλισμένοι που για πολλά χρόνια έχουν πληρώσει τεράστια ποσά για την ασφάλεια τους να παραμερίζονται και να περιμένουν να εξυπηρετηθούν …..αφού τελειώσει η ουρά των λαθρομεταναστών ασχέτως αν είναι επείγουσα ανάγκη και κινδυνεύει η ζωή του Έλληνα πολίτη!

Δεν ανέχομαι πλέον αυτή την εχθρική στάση και συμπεριφορά εναντίον όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων και να μην αντιδρά κανείς και να μην τολμά να μιλήσει …..για να μην τον χαρακτηρίσουν οι κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες συνδικαλιστές και Αριστερόστροφοι ως Φασίστα ή Ρατσιστή ή Ξενοφοβικό!

Έφ όσον συνεχίζουν και υπερασπίζονται αυτή την κατάσταση και την εχθρική στάση όλων αυτών των λαθρομεταναστών να τους πάρουν στα σπίτια τους και να τους βάλουν να κοιμηθούν πάνω στα κρεβάτια τους και ότι θέλει προκύψει!

Με τόλμη και θάρρος το λέω και το φωνάζω ότι το ποτήρι ξεχείλισε και δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο αυτή η κατάσταση!

Να ξεκουμπιστούν και να μας αδειάσουν την γωνιά και να απομακρυνθούν από την ζωή μας!

Μας έχουν έρθει τα πάνω κάτω και έχουμε γίνει κουβάρι! Τέρμα πλέον η ανοχή!

Υπάρχει πλέον εθνικό πρόβλημα… και όποιος δεν το βλέπει να πάει σε Οφθαλμίατρο! Υπάρχουν πολλοί και σπουδαίοι γιατροί για να ξεστραβωθούμε!

Η απειλή είναι μεγάλη και τεράστια! Ίσως υπάρχουν και Τούρκοι πράκτορες μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες με σκοπό να παρακινούν και να καθοδηγούν τον όχλο!

Αυτά μόνο έχω να πω και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου!

Καλό Απόγευμα!

Χίος 22 Απριλίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.