Δεν θα κάνουμε την Βολισσό χώρο “αποβλήτων” & κακοποιών στοιχείων

Αν κάποιοι θεωρούν τον πρώην Δήμο Αμανής χώρο  αποβλήτων μάλλον δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Αμανίτης.
Πριν λίγους μήνες έγινε προσπάθεια να μεταφέρουν από τη ΒΙΑΛ στο “18” τους λαθρομετανάστες. Ευτυχώς εισέπραξαν οι αρμόδιοι την απάντηση που τους άξιζε. Σήμερα εξακολουθούν με υπόγειους τρόπους να ξεκινήσουν την ίδια προσπάθεια όμως πρέπει να γνωρίζουν ότι πάλι θα μας βρουν απέναντί τους και αυτή τη φορά πιο δυναμικά. Όσες διμοιρίες ΜΑΤ και να ξαμολήσουν στο Αίπος, πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα τα καταφέρουν.
Ακόμη, πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους, ότι αυτές τις ημέρες, γίνεται προσπάθεια να φέρουν οικογένειες ΡΟΜΑ στη Βολισσό. Δυστυχώς και σε αυτό θα μας βρουν απέναντί τους και θα απαντήσουμε δυναμικά για να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη οικογένεια όχι καλής φήμης και γνωστή σε όλους τους Χιώτες ότι προκαλούν μεγάλα προβλήματα. Αιμομιξίες, ναρκωτικά, κλοπές και άλλα πολλά αδικήματα.
Πρέπει να γνωρίζουν λοιπόν αυτοί που προσπαθούν να βρουν σπίτι στη βόρεια Χίο σε αυτή την οικογένεια, δηλαδή αντιδήμαρχοι και ο πάρεδρος της Βολισσού, ο οποίος χωρίς να καλέσει γενική συνέλευση, χωρίς καν να ρωτήσει τους κατοίκους υποσχέθηκε στον Δήμο ότι θα δεχτεί στο χωριό την συγκεκριμένη οικογένεια. Κύριε πάρεδρε, η Βολισσός και γενικά ο πρώην Δήμος της Αμανής, δεν έχουν ανάγκη από μια οικογένεια αθίγγανων.
Η Αμανή, έχει ανάγκη από νερό και βιολογικό καθαρισμό που όλα τα λύματα πέφτουν στον υδροφόρο ορίζοντα, τόνωση του επαγγελματικού κόσμου, διαμόρφωση των παραλιών, ο δρόμος στα Λευκάθια ακόμα παραμένει κλειστός, χωρίς ντουζιέρες, αποδυτήρια και χημικές τουαλέτες. Οι Αμανίτες ζητούν συχνότερη συγκοινωνία με τα ΚΤΕΛ, καλύτερη αστυνόμευση και προστασία των κατοίκων. Για όλα αυτά θα έπρεπε οι υπηρεσίες του Δήμου να αναζητούν λύσεις. Αυτά και άλλα πολλά ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Κων/νου Κυδώνη Καλημέρα με τον ΑΝΤ1 Αιγαίου και η πρώην αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος Αμανής κα Βιβή Ποταμούση η οποία εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της στο νέο ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την αναζήτηση στέγης στην Αμανή μιας οικογένειας ΡΟΜΑ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.