Δεν τρομοκρατείται ο Ελεύθερος λόγος και η Ντομπροσύνη με γκαζάκια και μολότοφ!!!

 

Οι φωτογραφίες και τα σκίτσα λένε πολλές φορές και απεικονίζουν την περιρρέουσα καθημερινότητα της πολιτικής νομενκλατούρας πού θέλει έναν λαό χωρίς μάτια χωρίς αυτιά και το σπουδαιότερο χωρίς μιλιά και γλώσσα!

Την φωτογραφία με τις ανθρώπινες μορφές την δανείστηκα από ανάρτηση της μικρής μου φίλης Ροδούλας κόρη ενός από τους σπουδαιότερους συνεργάτες μου του αυθεντικού χειρουργού της Χίου Κώστα Βαλαντάση που έφυγε νεότατος από τον μάταιο τούτο κόσμο το 1972 !

Επίσης παραθέτω και την φωτογραφία με τους πιθήκους που απεικονίζουν και λένε ακριβώς το ίδιο νόημα!

ΒΛΕΠΕ… ΑΚΟΥ… ΣΙΩΠΑ.. . αμ πώς δεν σφάξανε!

Έχω γράψει πρίν ένα χρόνο ένα άρθρο μου, που στο διαδίκτυο το ταλαιπωρούσαν και το μπλοκάριζαν επειδή έλεγε την αλήθεια για την

Λογοκρισία…Ανεξαρτησία και Ελευθερία λόγου και γραφίδος .

Και έγραφα: ” Λίγδα, καταχνιά, βρωμιά και δυσοσμία έχει κατακλύσει και επικρατεί σε όλες τις δραστηριότητες της κοινωνίας.

Έχουν εκμαυλιστεί όλοι οι επαγγελματικοί, πολιτικοί, αθλητικοί, δημοσιογραφικοί, συνδικαλιστικοί και πολιτιστικοί χώροι και αποπνέουν μπόχα και δυσωδία!”

Μας θέλουν ορισμένοι να είμαστε βουβοί ,να σκύβουμε το κεφάλι και να τους γλείφουμε!

Και όπως λέει μία παλαιά παροιμία:

” Καλόν εστί το γλείφειν κώλοις ” και ξέρετε γιατί; γιατί όταν γλείφουμε δεν μιλάμε!

Δηλαδή γινόμαστε ” Σφουγγοκωλάριοι ” του κάθε δυνατού και ισχυρού όλων αυτών που αναφέρω ό,τι Έχουν εκμαυλιστεί!

Δυστυχώς αυτός ο θλιβερός θίασος θέλει πάντοτε να είναι στην επιφάνεια καί νά τον προβάλουν τα διάφορα ΜΜΕ για να επιβιώνει!

Έχω αποδείξει όλα τα χρόνια που μιλώ και γράφω ως ένας ενεργός πολίτης ότι είμαι σταθερός στις απόψεις και λέω την γνώμη μου με θάρρος, τόλμη και ντομπροσύνη χωρίς φόβο και πάθος!

Τα άρθρα μου και τα κείμενα μου μπορεί νά είναι λίγο ή πολύ καυστικά για πολλά θέματα της επικαιρότητας που ταλανίζουν την κοινωνία μας όπως η παιδεραστία ή οι βιασμοί και δολοφονίες γυναικών που την τελευταία χρόνια έγινε της μόδας ή η αναρχία ή οι πορείες ή το λαθρομεταναστευτικό ή τα συλλαλητήρια ή οι καταλήψεις και ειδικότερα Πανεπιστημίων και Σχολείων ή για την προβολή τοπικών θεμάτων και φυσικά υπερασπίζομαι με σθένος τα Εθνικά μας θέματα που προσπαθούν ορισμένοι ανεγκέφαλοι αιρετοί και πολιτικάντηδες να τα υποβαθμίσουν και να δημιουργήσουν φόβο και τρομοκρατία στους πολίτες μας!

Ας όψονται οι Ακροαριστερόστροφοι μαζί με τους ακροδεξιόστροφους πού το 2015 κατάργησαν τα θαλάσσια σύνορα και θέλουν σήμερα να τρομοκρατήσουν την Ανεξαρτησία του λόγου και να επιβάλλουν την δική τους Λογοκρισία με πόλωση και αναρχία ακόμη και μέσα στο Κοινοβούλιο και να διχάζουν τον Ελληνικό λαό σπέρνωντας μίσος και διχόνοια!

Όλοι θυμόμαστε πρίν λίγα χρόνια τα παιδιά του “Ρουβίκωνα ” όταν μπουκάρισαν μέσα στον ναό της Δημοκρατίας και όταν πήγαν στην αποφυλάκιση του αρχιεγκληματία της δεκαεφτά Νοέμβρη πιανού πολιτικού παιδιά ήταν!

Χαμαιτυπείο έχει μεταβάλει την Βουλή ο περιβόητος ΠΟΛΑΚΗΣ με την συμπαράσταση όλης της παράταξής του ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΊΠΡΑ.

Σκέτος τυχοδιωκτισμός με συμπεριφορά των αναρχικών και αντιεξουσιαστών και όλης της αλητείας του πεζοδρομίου!

Δεν είναι τυχαία σύμπτωση ο εμπρησμός στην είσοδο του δημοσιογράφου επειδή είχε αναφερθεί για τις φωτιές και το κάψιμο της Αθήνας από το συλλαλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά και να μην ξεχνάμε την ΜΑΡΦΙΝ!

Όπως γράφω έχω μάθει από μικρό παιδί να μην μασάω τα λόγια μου και να λέω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

Δεν κρύβω τίποτα από την ζωή μου και τα έχω βγάλει όλα στο φως με ντομπροσύνη και μπέσα και πάντα με θάρρος λέω την αλήθεια γιατί πιστεύω ότι η αλήθεια είναι και η καλύτερη διπλωματία, γιατί ο άλλος μπερδεύεται!

Δυστυχώς φαίνεται ότι είναι πολλά τα λεφτά και συμφέροντα των επαγγελματιών της πολιτικής κουλτούρας και νομενκλατούρας!

Ας κοιτάξουμε λοιπόν όλοι μας πώς πρέπει να τους βλέπουμε και να τους αντιμετωπίζουμε!

Όλοι αυτοί φοβούνται και την σκιά τους και ειδικότερα το μικρόφωνο του Ραδιόφωνου και Τηλεοράσεως για την επιβίωση τους στην πολιτική σκακιέρα!

Καλημέρα και καλό μήνα Έλληνες πολίτες απανταχού γης!

Χίος 2 Φεβρουαρίου 2022

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.