ΔΗΚΕΧ – 4º ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Το 4º παιδικό φεστιβάλ “Χρωμάτων και Φαντασίας” με έμφαση στην ψυχαγωγία, τις τέχνες και τη δημιουργία, έρχεται στις 15/7 και 16/7 για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους, με έναν ξεχωριστό τρόπο.
Για τέταρτη φορά στο Θέατρο Καστρομηνά, δημιουργείται ένας πολυδιάστατος χώρος παιχνιδιού, φαντασίας και τέχνης, με πλούσιο πρόγραμμα, που καλεί μικρούς και μεγάλους να παίξουν, και να πειραματιστούν!

Στον χώρο θα φιλοξενηθούν δημιουργικά εργαστήρια – δρώμενα και συγκεκριμένα :
😻Face Painting – Tattoo με ζωγραφιές στα προσωπάκια των παιδιών, αλλά και μικρά χρωματικά σχήματα ,σε στιλ <<tattoo>>.
🫧Ένα <<πολύχρωμο>> εργαστήρι τσίρκου και bubbles, για παιδιά, με ζογκλερικά όπου επιμελούνται εξειδικευμένοι ζογκλερ-performer.
🎨Ζωγραφική, όπου τα παιδιά θα ζωγραφίσουν το περιβάλλον, και με τον αυθορμητισμό τους στέλνουν το δικό τους οικολογικό μήνυμα.
💟Κατασκευή κονκάρδας ,με σχέδια δικής τους επιλογής.

Τα δρώμενα θα περιλαμβάνουν ομαδικά παιχνίδια δράσης και happening,που ενθαρρύνουν την φυσική,κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του κάθε παιδιού.
Τέλος, στην παρέα μας θα βρίσκεται το 1º Σύστημα Προσκόπων Χίου, και θα δώσουν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά οι ΒΝΣ και τα ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΧ ,παρουσιάζοντας τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.🥹
Να είστε εκεί!
Αξίζουν το μεγαλύτερο μας χειροκρότημα!
Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.