Δημοτικής Κοινότητας Χίου: Τα έργα που θα προωθηθούν για ένταξη στο ΕΣΠΑ

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

«Με χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε ότι οι αποφάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Χίου αρχίζουν να υλοποιούνται . Προωθούνται προς ένταξη στο ΕΣΠΑ έργα όπως:

  1. Η δημιουργία παιδικής χαράς-ΑΜΕΑ σε δημοτικό ακίνητο στην οδό Αγίων Αναργύρων 1-5.
  2. Η δημιουργία σχολικού συγκροτήματος στη περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Λειβαδίων, επί Δημοτικού ακινήτου (με δυνατότητα   αθλοπαιδιών, γηπέδων κλπ).
  3. Η ανακατασκευή της Λεωφόρου Ενώσεως από την περιοχή του Ν.Ο.Χ έως το Κοντάρι με δημιουργία ποδηλατόδρομου, χώρων ,περιπάτου και αναψυχής.
  4. Η ανάδειξη του ιστορικού χαρακτήρα του Λωβοκομείου.
  5. Η κατασκευή σύγχρονων πεζοδρομίων στην οδό Γ.Βερίτη,  και στην οδό  Φ. Πασπάτη

 

Τα παραπάνω έργα έφερε και πρότεινε προς ψήφιση στην Δημοτική Κοινότητα Χίου ο Πρόεδρος ΣΙΜΟΣ ΒΕΝΕΤΟΣ και ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Αυτά είναι μόνο η αρχή μιας ολιγόμηνης προσπάθειας από την Δημοτική Κοινότητα και Δημοτική Αρχή, που αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών μας και προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής καθημερινά.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Χίου και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Χ.ΜΠΟΥΡΝΙΑ για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Επίσης εκφράζει από καρδιάς ευχαριστίες στον Δήμαρχο Χίου κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ  για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του στα προβλήματα των πολιτών.

Είμαστε όλοι μαζί για το κοινό καλό του  Νησιού μας!».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.