Διαδοχικές επισκέψεις του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, σε Λέρο, Κω και Σάμο

Σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, θα μεταβεί στη Λέρο, όπου και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του νησιού, συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια Διοικητή του ΚΥΤ και τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Ασύλου. Μετά το πέρας της επίσκεψης, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Λέρου και εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πολεμικού Ναυτικού. Εν συνεχεία, ο κ. Μηταράκης θα συμμετάσχει στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λέρου. Αμέσως μετά, θα αναχωρήσει για την Κω, προκειμένου να λάβει μέρος στο Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, θα επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Κω και θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί από τον Διοικητή του ΚΥΤ και τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Ασύλου. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κω και εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και του Ελληνικού Στρατού. Τέλος, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας Πυλίου.

Την επομένη, ο κ. Μηταράκης θα μεταβεί στη Σάμο, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στους κατοίκους ότι θα επιστρέψει στο νησί εντός μιας εβδομάδας. Εκεί, θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου και τους Δημάρχους του νησιού. Κατόπιν, θα παραχωρήσει συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αμέσως μετά, θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών κοινοτήτων. Τέλος, θα συμμετάσχει στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.