Διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Χίου – Αυγωνύμων σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου

Ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στο οδικό δίκτυο των περιοχών αρμοδιότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ανά Διεύθυνση Αστυνομίας ως ακολούθως:

Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου:

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου:

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας πραγματοποιείται στην Επαρχιακή Οδό Χίου – Αυγωνύμων, από το ύψος του 8ου χλμ., περιοχή «Αγίου Μάρκου», έως το 14ο χλμ., περιοχή «Προβατά».

Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου:

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ασφάλεια τους και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Περισσότερες συμβουλές και οδηγίες για την οδική ασφάλεια λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.