Διακρίσεις και μετάλλια για τον ΩΡΙΩΝA στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Το σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου διεξήχθησαν στο Λουτράκι οι τελικοί Πανελληνίων Αναπτυξιακών με τη συμμετοχή των  16 καλύτερων αθλητών  από κάθε κατηγορία .

Τους αγώνες για την Χιώτικη ομάδα  ξεκίνησε η μικρότερη από τις τέσσερις αθλήτριες μας το πρωί του Σαββάτου στην κατηγορία των Παγκορασίδων. Η Σγούτα Μαρκέλλα Ιωάννα είχε κληρωθεί στον πρώτο όμιλο με το πρώτο φαβορί και τελική νικήτρια στην κατηγορία των παγκορασίδων, έδωσε πολύ δυνατούς αγώνες και πολλά σετ να κρίνονται στον πόντο. Τελικός απολογισμός το απόγευμα του Σαββάτου για την μικρή μας αθλήτρια η 9η θέση, μία πολύ αξιόλογη παρουσία και υποσχέσεις για την συνέχεια και τους παμπαιδικούς Πανελλήνιους αγώνες στην Αθήνα στις 10-13 Ιουνίου.

Στις 11:20πμ της ίδιας ημέρας άρχισαν και οι αγώνες των κορασίδων, με την Μπουλά Βασιλική από την θέση 10, την Νούρε Άντζελα από την θέση 13 και την Νούρε Φαμπιόλα από την θέση 14.

Στο τέλος της ημέρας και μετά το πέρας των ομίλων και των νοκ άουτ αγώνων οι δύο από τις τρεις βρίσκονταν στην 8αδα και η τρίτη στην διαβάθμιση για τις θέσεις 9-16, όπου τελικά η Νούρε Φαμπιόλα τερμάτισε στην 13η θέση.

Κυριακή 10:20πμ Μπουλά Βασιλική και Νούρε Άντζελα σε νοκ άουτ αγώνα με το νούμερο 2 και νούμερο 1 αντίστοιχα στο Ranking των αγώνων αυτή την φορά για μία θέση στα μετάλλια. Η Νούρε Άντζελα μετά από έναν δυναμικό και με πολύ ποιότητα όπως χαρακτηρίζει την ίδια αγώνα ηττήθηκε, και τέλος στην διαβάθμιση 5-8 κατετάγει στην 8η θέση.

Η Μπουλά Βασιλική στο δικό της αγώνα με το νούμερο 2 στο ranking (Κρεάγκα Μαριάννα) μπήκε αποφασισμένη και επικράτησε με 3-1 φτάνοντας στην τετράδα των μεταλλίων.

Επόμενος αγώνας ημιτελικός με το νούμερο 3 του rank, από το πρώτο σέρβις δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο και μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα νίκησε με 3-0. Να σημειωθεί ότι στους τελευταίους αγώνες στην Ορεστιάδα στην κατηγορία των Παίδων-Κορασίδων με τις δύο αθλήτριες είχε δύο ήττες και μία νίκη σε τρεις αγώνες. Έτσι έφτασε στον τελικό αντιμέτωπη με το νούμερο ένα του rank. Μετά από έναν αγώνα ισάξιο τελικού και  πόντους με πολλές εναλλαγές άψογη τεχνική και συγκέντρωση και από τα δύο κορίτσια τελικά ηττήθηκε και ανέβηκε άξια στο δεύτερο σκαλί του βάθρου παίρνοντας από τον πρόεδρο της ΕΦΟΕπΑ Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο το ασημένιο μετάλλιο.

“Για άλλη μία φορά τα παιδιά του συλλόγου μας ΩΡΙΩΝ Α.Π.Ο ΧΙΟΥ μας έκαναν υπερήφανους σε όλη την Ελλάδα.Πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια του συλλόγου Ρούλα Λαμπρινίδη και  στις αθλήτριες μας που αγωνίστηκαν με όλη τους την ψυχή. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στην Μπουλά Βασιλική που για μία ακόμη φορά έφτασε στην κορυφή και απέδειξε ότι είναι αθλήτρια μεγάλης κλάσης. Ευχαριστούμε την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου για την ωραία φιλοξενία και διοργάνωση και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή συνέχεια”, σημειώνει η διοίκηση του Ωρίων

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.