Διαφεύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του ο ΕΠΟΠ Μ.Γ. – Μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται

Ένας 30χρονος επαγγελματίας οπλίτης Μ.Γ. που αποπειράθηκε στις 18/07/2018 και ώρα 12:30 το μεσημέρι να βάλει τέλος στη ζωή του, φαίνεται ότι διαφεύγει οριστικά τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Μετά το επιτυχημένο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Βοστάνειον, μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα με C130 στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη.

Ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) Λοχίας Τεθωρακισμένων Μ.Γ., που υπηρετεί σε Μονάδα της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ), αυτοπυροβολήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες με το υπηρεσιακό του όπλο στο στρατόπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού ο άτυχος οπλίτης κατάγεται από την Καζακστάν, είναι έγγαμος και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Όλοι οι συνάδελφοι του είναι συγκλονισμένοι και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο οπλίτη, ενώ όπως υποστηρίζουν ο 30χρονος Μ.Γ. δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.