Δια ζώσης μετά από δύο χρόνια τα προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Δ. Χίου

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας  και διαδικτυακής παρακολούθησης φέτος  επανέρχονται δια ζώσης τα μαθήματα στα προγράμματα δια βίου μάθησης.

Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Γ. Πατεριμός στην συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε μαζί με τον υπεύθυνο από το Κέντρο Κοινότητας Γ. Νέο όλα τα προγράμματα είναι δωρεάν και μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής , ηλικίας, μόρφωσης και μέλη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Οι θεματικές των προγραμμάτων είναι Οικονομία, πιχειρηματικότητα, Περιβάλλον, Κοινωνικές Δεξιότητες, Γλώσσα και Επικοινωνία, Συμβουλευτική γονέων, προγράμματα ευάλωτων ομάδων και πολλά άλλα.

Ενδιαφέρον ωστόσο αποτελεί το γεγονός ότι τα προγράμματα αυτά θα μπορούν να υλοποιηθούν ακόμη και σε χωριά του νησιού αν βέβαια συμπληρωθεί ο κατάλληλος αριθμός συμμετοχών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα. : Τηλ. : 2271350057-227135059 Ταχ. Διεύθυνση: Φλοίσκου 7 , Τ.Κ. 82131 Email: kdvm@chios.gov.g

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.