Διενέργεια διεξοδικού καθαρισμού από συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας με τη χρήση πλυστικού μηχανήματος, χορτοκοπές και απολυμάνσεις  στα Μεστά

 

           Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι  καθαρισμοί στις τοπικές κοινότητες του νησιού μας  από την Υπηρεσία Καθαριότητας κ Ανακύκλωσης του Δήμου μας. Ως εκ τούτου μετά τον διεξοδικό καθαρισμό στις Τ.Κ  Πυργίου, Θολοποταμίου, Χαλκειούς, Καλλιμασιάς, Διδύμας, σειρά είχε η Τ.Κ Μεστών.

Γι΄αυτό σήμερα Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου 2021, συνέδραμε με συνεργεία της υπηρεσίας στα Μεστά της Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων, κάνοντας χορτοκοπές και διεξοδικούς καθαρισμούς σε όλο το χωριό. Παράλληλα με την χρήση πλυστικού μηχανήματος προέβη σε πλύσιμο κι έπειτα απολύμανση όλων των κεντρικών οδών και παρόδων της κοινότητας . Το δε αυτοκίνητο – σκούπα της Υπηρεσίας καθάρισε περιφερειακά όλη την κοινότητα ιδιαίτερα τους κεντρικούς δρόμους περιμετρικά του χωριού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.