Διενέργεια καθαρισμού με τη χρήση πλυστικού μηχανήματος, press container, κλαδέματα & χορτοκοπές κ.α

Από την Διεύθυνση  Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου μας,  ανακοινώνεται ότι  σήμερα Τρίτη 25 Μαΐου 2021, συνεργείο της Υπηρεσίας με τη χρήση του πλυστικού μηχανήματος διενέργησαν εκτεταμένους καθαρισμούς στην εμπορική οδό Απλωταριάς και Φιλίππου Αργέντη, καθώς επίσης συνέχισε και σε καθαρισμό όλων των press container της Πόλης μας .

Επίσης Χτες 24/05/21 συνεργείο με το όχημα πλυντήριο της Υπηρεσίας διενέργησαν πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων, στις γειτονιές της Πόλης της Χίου. Το δε όχημα πλυντήριο των Καρδαμύλων διενέργησε πλύσιμο και απολύμανση στους κάδους των Άνω και Κάτω Καρδαμύλων.

Όσον αφορά τις χορτοκοπές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε οδούς, πλατείες, πάρκα και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας. Στο πλαίσιο αυτό συνεργεία διενήργησαν χορτοκοπές στις περιοχές Αγίας Παρασκευής , στην περιοχή του Αργέντικου, στα Γυαλούρικα, στο Φραγκοβούνι, στην Καρδαμάδα Κάμπου κ.α

Για την ίδια ημέρα από την Υπηρεσία Συντήρησης Πρασίνου διενεργήθηκαν κλαδέματα , χορτοκοπές και διαμόρφωση χώρου στο πάρκο Καλλιμασιάς και στην παιδική χαρά του Μονοδεντρίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.