Διχάζεται η Ν.Δ. για την Π.Β. Αιγαίου – Στήριξη του Κώστα Μουτζούρη από όλες τις παρατάξεις

 

Νέο υποψήφιο ψάχνει εναγωνίως η Ν.Δ για την θέση του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το χρίσμα θα πάρει ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Αλκιβιάδης Στεφανής . Θέλουν την αντικατάσταση, του εν ενεργεία Περιφερειάρχη που εμφανίζει συνεχώς στήριξη από κομματικά στελέχη ακόμη και της Αριστεράς. Στο πλευρό του Κώστα Μουτζούρη εξάλλου έχει ταχθεί με δήλωσή του προσφάτως και  ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου Στρατής Ζαφείρης.

Ο Κώστας Μουτζούρης δήλωσε στον Αντ1 Αιγαίου:
«Θέλω για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται δίπλα μου και στηρίζουν τις προσπάθειές μου, ώστε να έχω την τιμή να βρίσκομαι ξανά στο τιμόνι της Π.Β. Αιγαίου!
Το πρώτο μεγάλο «ευχαριστώ» το οφείλω στην οικογένειά μου για την αγάπη, την στήριξη και την κατανόηση, που μου προσφέρει απλόχερα. Ακολουθούν οι συνεργάτες μου και οι εθελοντές, των οποίων η συνεισφορά ήταν και είναι υπερπολύτιμη!
Χωρίς, όμως, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συμπατριωτών μου, που βρίσκονται σταθερά δίπλα μου, δεν θα βρισκόμουν εδώ σήμερα. Τους ευχαριστώ και πάλι και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τιμήσω την ειλικρινή σχέση που έχουμε δομήσει όλα αυτά τα χρόνια!
«Σηκώνουμε μανίκια» και προχωράμε με πρόγραμμα και σκληρή δουλειά για ένα Β. Αιγαίο  όπως το ονειρευόμαστε!. Με την ίδια αγάπη και αφοσίωση που υπηρετήσαμε μέχρι τώρα τα νησιά μας, μικρά και μεγάλα, συνεχίζουμε για ακόμα περισσότερα έργα, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Ο Κώστας Μουτζούρης, είναι ένας ηθικός, έντιμος, εργατικός και πετυχημένος πολίτης-δημόσιος λειτουργός -εν ενεργεία Περιφερειάρχης και μάλιστα Αιγαιοπελαγίτης Περιφερειάρχης.
Ποιοι και για ποιο λόγο, θέλουν την αντικατάσταση, του εν ενεργεία Περιφερειάρχη;

Η Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Μουτζούρη, έβαλε ισχυρές  βάσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και συγκρούστηκε μετωπικά με τα προβλήματα δεκαετιών.  Ουδέποτε  κρύφτηκε , ουδέποτε δήλωσε αναρμόδια και   δεν φοβήθηκε να επωμιστεί πολιτικό κόστος που δεν της ανήκει,  αφού μοναδική προτεραιότητα της ήταν η με κάθε κόστος βελτίωση της ζωής των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου. Άνοιξε δρόμους, επέβαλε τη θεσμοθέτηση πρωτοπόρων λύσεων σε καίρια προβλήματα, που αναγνώρισαν τα υπουργεία και υιοθέτησαν και άλλες Περιφέρειες της χώρας.

Η διαχείριση των ζητημάτων των νησιών μας, για πρώτη φορά έγινε στη βάση σωστής διάγνωσης και ιεράρχησης των προβλημάτων, συγκεκριμένης στρατηγικής για την επίλυσή τους, με συγκεκριμένους στόχους και μετρήσιμα αποτελέσματα σε όλους ανεξαιρέτως του τομείς.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.