ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε.: Έναρξη της συνεργασίας με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

 

 

 

Ο Φορέας Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων (ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε.) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ανακύκλωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν τοποθετηθεί τέσσερεις μικροί κάδοι διακριτής συλλογής και μία πράσινη γωνιά και στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου Μαστίχας Χίου, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του μεγαλύτερου μουσείου του νησιού στο δίκτυο ανακύκλωσης.

Στη ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. η ανακύκλωση είναι θέμα παιδείας και ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί ένδειξη πολιτισμού. Σήμερα, η ανάγκη να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να το διαχειριστούμε σωστά αποτελεί προτεραιότητα και κύριο άξονα στην προσπάθειά μας για ανάπτυξη και ποιότητα ζωής. Η υιοθέτηση μιας θετικής περιβαλλοντικής συμπεριφοράς και κατά συνέπεια η ανακύκλωση, ως μια προσπάθεια για τη βελτίωση του περιβάλλοντος, μάς αφορά όλους.

Μελλοντικός στόχος είναι να οργανώσουμε σειρά δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση και τη σημασία της, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου, σε συνεργασία με το ΠΙΟΠ.

Διαχείριση Απορριμμάτων Νομού Χίου Α.Ε.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.