Δρόμος παράκαμψης Χαλκειούς – Ενημέρωση κατοίκων για απαλλοτριώσεις

Σε δυο διαδοχικές συναντήσεις με το Τοπικό Συμβούλιο Χαλκειούς (11 και 15 Μαΐου) ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π. Μπουγδάνος προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση για τις απαλλοτριούμενες εκτάσεις εν όψει της εκτέλεσης του έργου «Δρόμος παράκαμψης Χαλκειούς».

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 4.180.000 €. Πρόκειται για έργο που αναβαθμίζει την οδική ασφάλεια και εξασφαλίζει ταχύτερη πρόσβαση από και προς τους οικισμούς της Νότιας και Νοτιοδυτικής Χίου.

Η απαλλοτριωτέα έκταση που βρίσκεται στις Κοινότητες Χαλκειούς και Ζυφιά της Δημοτικής Ενότητας Καμποχώρων Δήμου Χίου απεικονίζεται στα από τον Ιανουάριο του 2020 εγκεκριμένα κτηματολογικά διαγράμματα και κτηματολογικό πίνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής; Ενότητας Χίου, Πολυτεχνείου 1, 82131 Χίος, Τηλ. 2271350568 και e-mail: d.technikonerg@chios.pvaigaiou.gov.gr

Ημέρες των ραντεβού ορίζονται οι Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη (από ώρα 10:00 έως 13:30) ξεκινώντας από την Τρίτη 26/05/2020.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.