Δυνατό μνημόνιο συνεργασίας για την τουριστική ανάπτυξη της Χίου

Με κύριο μήνυμα από τη Χίο του Εγώ, περνάμε στη Χίο του εμείς, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στο Μουσείο Μαστίχας η υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας σε θέματα Τουριστική Ανάπτυξης, μεταξύ του Φορέα Τουρισμού Χίου , της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Χίου, του Επιμελητηρίου Χίου, του Δήμου Οινουσσών και του Δήμου της Ηρωικής Νήσου Ψαρών.

Αναλυτικά ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Φορέα Τουρισμού σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Η ευθύνη και ο συμβολισμός αυτής της ενέργειας είναι ιδιαίτερα μεγάλη, γι αυτό δεσμευόμαστε όλοι εμείς ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας να αναστρέψουμε το κλίμα καθιστώντας τα νησιά μας, χρόνο με το χρόνο έναν ξεχωριστό και συνάμα ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

Η αγαστή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς μας γεμίζει δύναμη, ταυτόχρονα όμως μας τιμάει κύρια μιας και μας εμπιστεύονται αναγνωρίζοντας ότι όλοι εμείς οι επαγγελματίες του χώρου θα μπορέσουμε να αναστρέψουμε το τουριστικό κλίμα περνώντας σε θετικά πρόσημα με ποιοτικά χαρακτηριστικά .

Τέλος θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, τους εθελοντές μας, τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς , το Mastiha shop και τα καταστήματα Καρβέλι και Αυγουστάκης».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.