Δωρεά 6 τάμπλετς στο Γυμνάσιο Οινουσσών από την Εταιρεία Prime Marine Management Inc

Η  Διευθύντρια Δ.Ε. Χίου, κ. Ευτυχία Βλυσίδου  εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την Εταιρεία  Prime Marine Management Inc  για την ευγενική χειρονομία της δωρεάς  έξι (6) τάμπλετς στο Γυμνάσιο Οινουσσών- Λ.Τ. Επίσης εκφράζει  τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Οινουσσών, κ. Γεώργιο Δανιήλ  , για την άμεση διαμεσολάβησή του, προκειμένου να έχουν  εγκαίρως οι μαθητές τον δωρηθέντα ηλεκτρονικό εξοπλισμό στη διάθεσή τους.

Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι ο ευεργετισμός συνιστά στοιχείο σύμφυτο της ιδιοσυγκρασίας των Οινουσσίων –  κυρίως, όσων ζουν εκτός Οινουσσών – και συνάδει προς το φιλόπατρι, το φίλεργο και το φιλομαθές πνεύμα που τους διακρίνει.

Η χειρονομία αυτή προσλαμβάνει ιδιαίτερη βαρύτητα, διότι ενισχύει τον μαθητικό πληθυσμό των Οινουσσών, περιοχής που αντιμετωπίζει περισσότερα και πιεστικότερα προβλήματα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιοχές του νησιού. Δεδομένου ότι η λειτουργία σχολικών μονάδων σε γεωγραφικά απομακρυσμένες περιοχές συνιστά τον καθοριστικό παράγοντα επιβίωσης των τοπικών κοινωνιών,  εν τοις  πράγμασι, η δωρεά αυτή είναι πρωταρχικής σημασίας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.