Δύο νίκες πέτυχε η Εθνική Παμπαίδων μπάσκετ με τον Χρ. Χατζηλάμπρου του ΒΑΟΛ Χίου

Η Εθνική Παμπαίδων μπάσκετ διπλασίασε τις νίκες της σε φιλικό επίπεδο απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία. Μετά το 68-67 της Μεγάλης Τρίτης, η ομάδα του Δημήτρη Μπουσβάρου επικράτησε πιο εύκολα, με 75-51, στο κλειστό του Μαντουλίδη, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Το ελληνικό συγκρότημα είχε τον έλεγχο από την αρχή φτάνοντας σε διψήφια διαφορά πριν το ημίχρονο, ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τη μέγιστη τιμή της, το +24.

Να σημειώσουμε ότι στην Εθνική Παμπαίδων συμμετέχει ο νεαρός Χιώτης  Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου, αθλητής του ΒΑΟΛ Χίου, ο οποίος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη από τις 9 Απριλίου μέχρι και τις 12, για προπονήσεις και τα δύο φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα της Βορείου Μακεδονίας.

Ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου είχε κληθεί στο παρελθόν από την Μικτή Αιγαίου, τα Κλιμάκια Νότου της Εθνικής Παμπαίδων, την Μικτή Νοτίου Ελλάδος και τώρα από την Εθνική ομάδα Παμπαίδων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.