Δύσκολες ώρες στις φυλακές του Χόνγκ Κονγκ για το μοντέλο από την Μυτιλήνη

Δύσκολες ώρες για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Τον δικό της Γολγοθά τραβάει το νεαρό μοντέλο με καταγωγή την γειτονική Μυτιλήνη,  που το Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Οι ημέρες των Εορτών ήταν εξαιρετικά δύσκολες τόσο για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου, όσο και για τους γονείς της, που περιμένουν κάθε μέρα να ακούσουν μια ευχάριστη είδηση για το παιδί τους, ενώ συνεχίζει να παραμένει έγκλειστο σε κινεζικές φυλακές.

Σήμερα, 22 Ιανουαρίου, η Ειρήνη έχει τα γενέθλιά της. 

Οι κινεζικές Αρχές πρόκειται να τη μεταφέρουν σε νέο σωφρονιστικό κατάστημα με ενήλικες κρατούμενες με χειρότερες συνθήκες καθώς, πλέον δεν θα βρίσκεται με κοπέλες της ηλικίας της αλλά με γυναίκες με σκληρό ποινικό παρελθόν.

Στις 7 Μαρτίου το νεαρό μοντέλο θα βρεθεί ενώπιον επτά ενόρκων που θα κληθούν να αποφασίσουν την αθωότητα ή μη της κατηγορούμενης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η δίκη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου θα έχει διάρκεια επτά ημερών και το μοντέλο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δε γνώριζε για το «αμαρτωλό» φορτίο της κόκας που βρέθηκε στο σακίδιο του κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο οποίος έγινε όταν έφθασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ Το Νοέμβριο του 2017.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι μέχρι και σήμερα είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

Μάλιστα, φέρεται ότι έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν με «πρωταγωνιστή» έναν Ρουμάνο που γνώρισε στη Μυτιλήνη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.