Δύσκολη η ώρα του αποχαιρετισμού στα Ψαρά

 

 

Αποχαιρέτησαν την Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2023 και επίσημα στο δημαρχείο των Ψαρών, το γιατρό Νίκο Πανάκο, που έπειτα από 15 μήνες παραμονής και προσφοράς ολοκλήρωσε ευδόκιμα τη θητεία του στο ιατρείο του νησιού.
Με λόγια ευαισθησίας ο Δήμαρχος των Ψαρών αποχαιρέτησε μέσα από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιατρό Νίκο Πανάκο:
Ο Νίκος, ένα εξαιρετικό παιδί και ένας άριστος επιστήμονας, άσκησε το ιατρικό του λειτούργημα με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα, ανέπτυξε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους κατοίκους και τους συναδέλφους του και άφησε το δικό του αποτύπωμα στη μικρή μας κοινωνία.
Επόμενος σταθμός του πλέον το Ασκληπιείο Βούλας όπου και θα κάνει την ειδικότητά του στη χειρουργική.
Αγαπητέ Νίκο, σ’ ευχαριστώ πολύ για τις τόσο πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερες στους κατοίκους του νησιού μας και την άριστη συνεργασία που είχαμε. Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ φεύγεις με τις καλύτερες των εντυπώσεων από το νησί και τους ανθρώπους του.
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις μια λαμπρή σταδιοδρομία, υπηρετώντας πάντα τον άνθρωπο και σε προτρέπω να μην ακούσεις τις «σειρήνες», να μείνεις στη χώρα μας και να συμβάλλεις με όλες σου τις δυνάμεις στην βελτίωση και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας. Κώστας Βρατσάνος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.