Δ.Ε.Ε.Π Χίου: O Πρόεδρος κ. Ελευθέριος Μπλάτζιος στη Σύνοδο των Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Χίου κ. Ελευθέριος Μπλάτζιος παρευρέθηκε στη Σύνοδο των Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π και ΔΗΜ.Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Ο.Α.Κ.Α.

Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το κυβερνητικό έργο και έθεσε τα μέλη του κόμματος σε εγρήγορση για τις επερχόμενες εκλογές. Όλοι οι Υπουργοί της Κυβέρνησης έδωσαν το παρόν και παρουσίασαν ο καθένας χωριστά το κυβερνητικό έργο του Υπουργείου του.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Χίου κ. Ελευθέριος Μπλάτζιος είχε την ευκαιρία για να πραγματοποιήσει, σύντομες συναντήσεις, με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη, τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όπου συζητήθηκαν θέμαυα της τοπικής και πανελλαδικής πολιτικής επικαιρότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.