“Η προσήλωση και ο σεβασμός στις θεσμικές διαδικασίες είναι στοιχεία έμφυτα”

Ανακοίνωση αναφορικά με τον απολογισμό του Δημάρχου Χίου κ. Στ. Κάρμαντζη εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής επισημαίνοντας ότι ο κ. Κάρμαντζης συγχέει τον απολογισμό με την οικειοποίηση.

Η ανακοίνωση του κ. Μαλαφή αναφέρει:

“Η προσήλωση και ο σεβασμός στις   θεσμικές διαδικασίες είναι στοιχεία έμφυτα. Δεν αποκτούνται ούτε στη δύση μιας μακράς πολιτικής διαδρομής. Το απέδειξε  χθες ο κ. Κάρμαντζης χαρακτηρίζοντας «τυπική» την ουσιαστική διαδικασία λογοδοσίας και απολογισμού ενώπιον μάλιστα του σιωπηρού προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Φρόντισε κιόλας να διαλύσει την διάθεση  κάθε καλοπροαίρετου να ενημερωθεί για το μικρό ή μεγάλο έργο μιας δημοτικής αρχής ξεκινώντας την παρουσίαση του «έργου του» με τις διαχρονικές προσπάθειες αμέτρητων αιρετών  για το αεροδρόμιο και το Φράγμα Κόρης Γεφύρι. Είναι άσχημο να συγχέεις τον απολογισμό με την οικειοποίηση.”, καταλήγει η ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Χίου Γιάννη Μαλαφή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.