Εγγραφές στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)

 

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Χίου, ανακοινώνει ότι καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου θα γίνονται  εγγραφές στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) που εδρεύει στην οδό Ηρακλείτου 2 στο Βαρβάσι της Χίου.

Το ΚΗΦΗ που είναι δομή συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο(ΕΚΤ) μέσω του ΕΠ «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020», απευθύνεται σε ηλικιωμένα άτομα που δεν δύνανται να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες- άνοια κ.λπ.) των οποίων το περιβάλλον που τα φροντίζει εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα που έχει αναλάβει.

Τη φροντίδα αυτή αναλαμβάνει να αναπληρώσει το ΚΗΦΗ παρέχοντας υπηρεσίες ημερήσιας φιλοξενίας στις οποίες περιλαμβάνονται:

  • Νοσηλευτική φροντίδα
  • Φροντίδα για την ικανοποίηση πρακτικών αναγκών διαβίωσης
  • Ατομική υγιεινή
  • Προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης
  • Στο μέτρο του δυνατού , προγράμματα ανάπτυξης λειτουργικών και κοινωνικών δεξιοτήτων

Στο Κέντρο δεν εγγράφονται ηλικιωμένα άτομα που πάσχουν από μεταδοτικά νοσήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Χ. Ριζαρίου & Πασπάτη  και στο τηλέφωνο: 22713 50088.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.