Εδώ ο κόσμος χάνεται και το παιδί μας παίζει!

Τώρα τι να πει κανείς” ας τα κάτω που τα πάς ” … εδώ ο κόσμος χάνεται και το μαλλί χτενίζεται!

Μάλλον τα παιδεία παίζουν…. τώρα το τι παίζει ο λεβέντης μας είναι αλλωνού παπά ευαγγέλιο!
Εδώ καθημερινά όλος ο κόσμος χάνεται και βάλλεται από παντού από την πανδημία του Κορωνοϊού που τρέχουν όλοι καί δεν μπορούν να συμμαζέψουν τα  ασσυμμάζευτα όπως η νεολαία τα έχει σκ@τώσει με τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, με τα ποτά και τα ξενύχτια και δεν ιδρώνει το αυτάκι τους και πέρα βρέχει και στο Αϊβαλί Βροντά … εδώ έχουμε τον σχιζοφρενή με την τρέλα του που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σταματήσει τις καθημερινές προκλήσεις και τις πολεμικές ιαχές που δεν ξέρουμε τελικά πού θα πάει και που θα καταλήξει και το παιδί μας ταράζει τα βουρκιασμένα νερά και προκαλεί στον ναό της Δημοκρατίας αναμπουμπούλα για να μας δείξει ότι υπάρχει!
Δεν ξέρω αν το σκέφτηκε ο ίδιος ή τα εξαφτέριγα παπαγαλάκια  συμβουλάτωρες του , τού είπαν νά η ευκαιρία να ζητήσει και να κάνει πρόταση μομφής !
Βέβαια η κυβερνητική παράταξη δεν κολλάει πουθενά και αμέσως αμ έργω προχώρησε στην εκδίκαση της προσφυγής της γελοίας για την παρούσα φάση πρότασης μομφής κατά του υπουργού οικονομικών!
Ευτυχώς έχουμε Σαββατοκύριακο και θα δούμε το θέατρο του παραλόγου από τα έδρανα της Βουλής και θα γελάσουμε με το παρδαλό κατσίκι !
Βέβαια όταν δεν υπάρχει καμία δημοκρατική υπευθυνότητα και σοβαρότητα και συνέπεια και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση παρ όλες τις προκλήσεις της εποχής ανταποκρίνεται στο έπακρον με τις διεθνείς σχέσεις που έχει πετύχει και σχεδόν ολόκληρη η παγκόσμια ατμόσφαιρα είναι υπέρ των θέσεων της Ελλάδας!
Είδαμε φυσικά και από τα δεκαπενταετή ομόλογα με επιτόκιο 1,2% και την εμπιστοσύνη της παγκόσμιας αγοράς και το πλήθος των προτάσεων για δανεισμό !
Δυστυχώς για τα παιδιά των καταλήψεων και διαδηλώσεων υπάρχουν και οι σοβαροί και αξιόλογοι ηγέτες με φιλότιμο και υπευθυνότητα συνείδησης και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του τόπου μας με σθένος θάρρος και αυτοπεποίθηση και βγαίνουν δημοσίως και απευθύνονται σε όλους τους πολίτες λέγοντας την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα και ντοκουμέντα και τους προβληματισμούς και φυσικά ζητά την συμμόρφωση των αποφάσεων της επιστημονικής κοινότητας!
Τα συμπεράσματα δικά σας! 
Καλό ξημέρωμα με αγάπη και Αισιοδοξία!
Χίος 23 Οκτωβρίου 2020 
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.