Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λέσβο

 

 

 

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του συνδυασμού «Νέα  Δυναμική» στη Λέσβο,με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο βουλευτής του ν. Λέσβου, κ. Χ. Αθανασίου, ο οποίος προλόγισε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ε. Κουτουλάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου και Πρωτογενούς Τομέα, κ. Π. Κουφέλος, οι πρώην βουλευτές κ.κ., Γ. Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης και Π. Βογιατζής, οι Πρόεδροι της ΔΕΕΠ και ΟΝΝΕΔ Λέσβου, κ.κ. Π. Τζιμής και Γ. Στρατηγέλλης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγωνκαθώς και πολίτες του νησιού.

Ο κ. Στεφανής στον λόγο του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Μυτιλήνη έδωσε το μήνυμα της νίκης και της αισιοδοξίας, για τη Νέα Δυναμική που αναπτύσσεται στο Βόρειο Αιγαίο και έχει πρωταγωνιστές όλους εσάς!

Η νίκη μας στις εκλογές θα είναι νίκη του Βορείου Αιγαίου, νίκη των νησιών μας.

Σας ζητώ όλες και όλους, ενωμένοι να διεκδικήσουμε μαζί όσα μας αξίζουν!

Για να φέρουμε το Βόρειο Αιγαίο και όλα τα νησιά του στην πρώτη γραμμή. Στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης,  στην πρώτη γραμμή της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Πάμε όλοι μαζί! Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας».

Μετά το πέρας των εγκαινίων, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά με τους παρευρισκόμενους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.