Εγκαταλελειμμένο στην τύχη του το γήπεδο των Νενήτων

Δίχως φωτισμός, παραμελημένο, γεμάτο χόρτα  και σκουπίδια είναι το γήπεδο των Νενήτων αφού όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους τα μέλη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΚΑΝΑΡΗ Νενήτων  παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις,  υποψηφίου για αλλαγή φώτων και επισκευή  τίποτα δεν έγινε.

Μάλιστα ευελπιστούν σε μία ανακαίνιση  του γηπέδου τους από τη νέα δημοτική αρχή.

Στην ανάρτησή τους σημειώνουν:

«Την Κυριακή η ομάδα μας έχει αγώνα και εκτός από φωτισμό που δεν υπάρχει τελικά μετά και τις υποσχέσεις της Δημοτικής αρχής όπως και δεν φρόντισε έστω και για κάποιες επισκευές ώστε να φιλοξενηθούν οι αντίπαλοι μας αξιοπρεπώς, θα βγούμε πάλι μπροστά τα μέλη της Διοίκησης ώστε να καθαρίσουμε τα χόρτα τα σκουπίδια, να βάλουμε τα δίχτυα. Φιλοξενηθήκαμε την Κυριακή στον Άγιο Γεώργιο και είδαμε ένα αρκετά μεγάλο έργο που το θαυμάσαμε όλοι αλλά αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές στα τελευταία χρόνια ενώ το δικό μας γήπεδο έδειξα δει επισκευές από το μακρινό 2005 που έγινε ο τάπητας… Η υπομονή έχει εξαντληθεί. Μας επισκέφτηκε λίγες μέρες πριν τις εκλογές ένας υποψήφιος, έδωσε υποσχέσεις για τα φώτα κλπ αλλά οι εκλογές χάθηκαν και τώρα το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη. Ευελπιστούμε να γίνει κάτι μέχρι το τέλος του χρόνου και έπειτα από τη νέα Δημοτική αρχή να μπει επιτέλους σε πρόγραμμα ολικής ανακαίνισης του γηπέδου της ομάδας μας. Η κριτική θα είναι εξίσου έντονη για όλους…»

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.