ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΧΙΟΥ

 

 

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Ο θάνατος του 55χρονου Πυροσβέστη που περίμενε το μοναδικό ασθενοφόρο το οποίο επιχειρούσε σε άλλο περιστατικό μας φέρνει για ακόμα μια φορά αντιμέτωπους με τις φρούδες υποσχέσεις, και τις επιπτώσεις τους, που τόσα χρόνια ακούμε για την στελέχωση του ΕΚΑΒ στη Χίο. Ακόμα και μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο νησί μας και τις δικές του  υποσχέσεις, η κατάσταση παραμένει η ίδια. Μετράμε θανάτους..

Το Εργατικό Κέντρο Χίου, έχει επανειλημμένως στείλει επιστολές σε αρμόδιους φορείς και Υπουργεία χωρίς καμία απάντηση και χωρίς καμία λύση.

Νησί 50 χιλιάδων μόνιμων κατοίκων να έχει ένα ασθενοφόρο, είναι μαθηματικά, λογικά, κοινωνικά άτοπο. Απαιτούμε λύση εδώ και τώρα.

Καλούμε όλους τους φορείς του νησιού μας σε συνάντηση την Πέμπτη 25/08/2022 και ώρα 18.30μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χίου προκειμένου να αποφασίσουμε και να οργανώσουμε τις από κοινού δράσεις μας προς τη λύση του φλέγοντος ζητήματος και να τερματίσουμε αυτή την τραγική λίστα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεση και μόνιμη λύση στελέχωσης του ΕΚΑΒ και κάθε δομής υγείας στο νησί μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ έργα και όχι υποσχέσεις

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην θρηνήσουμε άλλο συμπολίτη μας..

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.