Εδώ και τώρα κάτσετε στ’ αυγά σας, για να βλέπετε στο μέλλον τα παιδιά σας!

————————————————————-
Ο λόγος για την επικρατούσα κατάσταση που επικρατεί διεθνώς με την Κλεισούρα ….στην καθομιλουμένη μεταφορικά το λεγόμενο Lockdown που έχουμε μάθει πλέον, να μην χρησιμοποιούμε τις Ελληνικές ονομασίες και λέξεις… ….μας έφαγε βέβαια η ξενομανία και η αντιγραφή της κάθε τρέλας που μας σερβίρουν οι Αγγλοσάξωνες και αφού μας έχουν πάρει όλες τις ρίζες της Ελληνικής γλώσσας και για μία ψήφο χάθηκε η καθιέρωση Παγκοσμίως ως κοινή γλώσσα η Ελληνική χωρίς φυσικά να μπορούν να μετατρέψουν όλες τις λέξεις που πλουσιοπάροχα έχουμε κληρονομήσει από αρχαιοτάτων χρόνων από τους προγόνους μας και αναγκάζονται έστω και συλλαβιστά να προσπαθούν να πουν τις λέξεις που δεν μεταφράζονται όπως π.χ. μία απ’ αυτές το Φιλότιμο!
Και ας έρθουμε τώρα στο καυτό θέμα της σημερινής εποχής που με μεγάλη λύπη μου παρακολουθώ και βλέπω ότι με κάθε τρόπο μερικοί ανεγκέφαλοι από κάθε χώρο είτε επιστημονικό είτε πολιτικό είτε για λόγους στρατηγικής και πρωτίστως οικονομικών συμφερόντων έχουν διχάσει παγκοσμίως την κοινωνία!
Βλέπουμε καθημερινά να λένε από τα ΜΜΕ ότι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο ή εάν έχει παρενέργειες ή εάν πρέπει να υπογράψουμε κάποιο χαρτί ότι θέλουμε ή δεν θέλουμε να εμβολιαστούμε για να μην έχουν καμία ευθύνη σε περίπτωση παρενεργειών η εταιρείες που επί τόσους μήνες τώρα προσπαθούν να το παρασκευάσουν για το καλό της ανθρωπότητας και της ανθρώπινης ζωής … τώρα θα μου πείτε ότι θα θησαυρίσουν από τα δισεκατομμύρια εμβόλια που θα χρειαστούν για να εμβολιαστούν όλοι οι άνθρωποι!
Πάντως αυτό που μετράει είναι ότι το εμβόλιο παρέχεται δωρεάν από το κάθε κράτος και δεν είναι υποχρεωτικό και όποιος θέλει ας το κάνει και όποιος δεν θέλει να μην το κάνει…. κακό του κεφαλιού του , ίσως πλην των περιπτώσεων των Υγειονομικών που έρχονται σε άμεση επαφή με τους νοσούντες και μπορεί να γίνουν οι ίδιοι φορείς μετάδοσης του Κορωνοϊού.
Τώρα το ότι βγαίνουν και λένε τα διάφορα παπαγαλάκια δίχως γνώσεις του αντικειμένου κάθε Μπαρούφα και βλακεία που τους αρέσει για να προβληθούν για λόγους δημοσιότητας τούς συνιστώ να ανοίξουν κάθε συσκευασία και του ποιο απλού φαρμάκου για να διαβάσουν τις οδηγίες από τις ενδείξεις μέχρι τις αντενδείξεις και το τι μπορεί να προκαλέσει στον οργανισμό μας, που κανένας δεν είναι ο ίδιος με τον άλλο και υπάρχουν χιλιάδες παρενέργειες!
Βγαίνουν δημοσίως και προσπαθούν να μας πουν και να μας πείσουν ότι το άσπρο είναι μαύρο και ότι εάν έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα… εγώ τους διαβεβαιώνω ότι προηγήθηκε ο κόκορας κοινώς ο πετεινός ? για πλήρη ενημέρωση!
Όσο για το ρεβεγιόν και τα διάφορα τραπεζώματα με χαρτοπαιξία Φροντίστε να τα αποφύγετε γιατί δυστυχώς δεν ξέρουμε που στο διάβολο κυκλοφορεί ο Κορωνοϊός και από ποιόν μπορεί να τον κολλήσουμε και ταξιδέψουμε για το ταξίδι δίχως γυρισμό!
Γι’ αυτό αγαπητοί φίλοι καλό θα είναι “να κάτσετε όλοι στ’αυγά σας για να βλέπετε στο μέλλον τα παιδιά σας ” και φυσικά και τα εγγόνια και όλους τους συγγενείς και φίλους σας!
Την περίοδο αυτή είναι”η πιο καλή μοναξιά” που λέει και ένα τραγούδι!
Μην παρασυρθείτε λόγω των εορτών η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη … υπομονή και επιμονή και πολύ Αισιοδοξία χρειάζεται για να διαβούμε τον Ρουβίκωνα !
Ας μην ακούμε τις σειρήνες που άκουγε ο Οδυσσέας και τον τρελάνετε!
Εύχομαι Καλές γιορτές κατά μόνας και να κάτσουμε όλοι στ’ αυγά μας!
Χίος 18 Δεκεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.