Εδώ πηγαίνει η παροιμία ” Καί την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο ” η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έρχεται στις 17 Ιουνίου με 59 δις ευρώ!

————————————————————————————
Όπως γράφουν και τα “Παραπολιτικά” στις 17 Ιουνίου έρχεται στην Ελλάδα η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για το Ταμείο Ανάκαμψης και”Φέρνει” 59 δισεκατομμύρια Ευρώ!
Στην πραγματικότητα αυτό δεν το χωράει το μυαλό μου….γιατί εάν πάμε λίγο πίσω όλοι μας θα θυμηθούμε ότι ο Αλέξης όταν πήγαινε στην Ευρώπη, όταν επέστρεφε μας φόρτωνε με φόρους και μνημόνια που του είχαν επιβάλει οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας μέχρι και υποθήκη της Ελλάδας έβαλε για 100 χρόνια!
Και ενώ παρόλα τα διεθνή προβλήματα που μας έτυχαν σχεδόν από την αρχή της ανάληψης της διακυβέρνησης της Ελλάδας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως:
καιρικά φαινόμενα, Έβρος, Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο, Μεταναστευτικό, συνεχείς καθημερινές προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας από αέρος και θαλάσσης και το κυρίαρχο η πανδημία του Κορωνοιού…εν τούτοις η Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατόρθωσε να ανταπεξέλθει σε όλες τις παραμέτρους με σοβαρότητα και γνώση της πολιτικής πραγματικότητας και να γίνει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στην ευρύτερη περιοχή και να έχει την διεθνή καλή μαρτυρία και την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας της οικονομίας της αμυντικής συνεργασίας και της πολιτικής γενικώς!
Και βλέπουμε σήμερα να ισχυροποιήται συνεχώς η θέση της χώρας μας τόσο στην Άμυνα αφού έχει υπογράψει με όλα τα κράτη αμυντικές συμφωνίες συνεργασίας..αλλά τελικά και η αναβάθμιση σε όλους τους τομείς συνεργασίας με τις ΗΠΑ και το Κογκρέσο από όλες τις πτέρυγες και τον πρόεδρο Μπάιντεν να βλέπει και να αποβλέπει στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη πλήρη εμπιστοσύνη και συμπαράσταση για την Άμυνα της περιοχής με αναβάθμιση και επέκταση της συνεργασίας με την ισχυροποίηση της Ελλάδας!
Και σήμερα λίγο πριν την Γαλάζια Ελευθερία μας φθάνει και το πακέτο από το Ταμείο Ανάκαμψης των 59 δις ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης πού στις 17 Ιουνίου μας φέρνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μέσα στα πόδια μας και δεν πάμε εμείς με σκυμμένο το κεφάλι και με παρακάλια να κτυπάμε τις πόρτες της Ευρώπης, για την μεγάλη ανάπτυξη της Ελλάδας μας και του Ελληνικού λαού γενικότερα ούτως ώστε να δούμε επιτέλους φως στο τούνελ και την οικονομία της χώρας μας να φουλάρει για την άνοδο και την καλύτερη ζωή όλων των Ελλήνων!
Επομένως όπως όλα δείχνουν θα έχουμε στην Ελλάδα μας όλοι οι Έλληνες το προνόμιο να δούμε και να έχουμε : ” Καί την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο ” όπως λέει η παροιμία!
Δηλαδή και τα ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου θα γεμίσουν και οι πολίτες με μεγάλη άνεση θα μπορέσουμε να φάμε από την μεγάλη πίτα!
Αυτό φαίνεται ολοκάθαρα και είναι ηλίου φαεινότερο την μεγάλη και επιτυχημένη διακυβέρνηση της Ελλάδας μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους Άξιους Υπουργούς του!
Αλλά και την ριζική μετάλλαξη του Ελληνικού Κράτους και κυρίως των δημόσιων υπηρεσιών της χώρας με την ηλεκτρονική εγκατάσταση σε όλους τους τομείς για την άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση των πολιτών της χώρας μας!
Δυστυχώς σήμερα 10 Μαΐου βλέπουμε όλα τα ακροαριστερόστροφης αντιπολίτευσης κουλτούρας και νομενκλατούρας κόμματα να κατεβαίνουν σε πορείες και συλλαλητήρια για τον εργασιακό νόμο της εξυγίανσης της εργατικής νομοθεσίας και της ελευθερίας επιλογής των εργαζομένων ελαστικού ωραρίου και συνθήκες εργασίας, πού δεν το θέλουν οι καραγκιόζηδες συνδικαλιστές για να μπορούν να διαφεντεύουν τις τύχες των εργαζομένων αλλά το να μην χάσουν την πολυθρονάρα τους!
Εύχομαι τουλάχιστον να επικρατήσει ηρεμία δίχως έκτροπα και αναμπουμπούλα κυρίως στίς μεγάλες πόλεις και στο κέντρο της Αθήνας.
Καλά μυαλά σε όλους!
Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης με Αισιοδοξία και θ’άρθουν οι ωραίες μέρες της ανάπτυξης!
Χίος 10 Ιουνίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.