Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Χίου

Ο Δήμος Χίου διοργανώνει για δεύτερη συνεχομένη χρονιά εθελοντική Αιμοδοσία με τίτλο «Δώσε Αίμα, Χάρισε Ζωή» σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Χίου.

Σε μία περίοδο υγειονομικής κρίσης, όπως αυτή  που διανύουμε,  η εθελοντική προσφορά αίματος είναι υψίστης σημασίας για όλους μας  και βοηθάει  στην ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος του νησιού μας.

Την αιμοληψία θα αναλάβει το κινητό συνεργείο του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους  υγειονομικούς  κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Χίου στις 12 Φεβρουάριου 2021 από τις 8.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ.. Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.