Εθελοτυφλούν (Στραβοί) οι Αριστερόστροφοι όλων των κομμάτων της Ελλάδας

Δεν είχα σκοπό να γράψω για την συμπεριφορά όλων των κομμάτων της ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ σχετικά με την υποστήριξη τους στον Σχιζοφρενή σύντροφο τους γιατί βάσει δημοσκοπήσεων σε αρκετά κράτη της Ευρώπης ενώ όλα δείχνουν ότι καταδικάζουν τον ΠΟΥΤΙΝ με ποσοστό 85% και τον θεωρούν εγκληματία πολέμου και ότι είναι ο υπαίτιος του ολέθρου της Ουκρανίας…μόνο στην Ελλάδα βλέπουμε ένα ποσοστό 34% να υποστηρίζει την μαμά τους Σοβιετική Ένωση του κομμουνισμού και του Φασισμού και να δημιουργούν επεισόδια και αναμπουμπούλα με διαμαρτυρίες, πορείες και συλλαλητήρια και να προβαίνουν σε βανδαλισμούς σε πλοία του ΝΑΤΟ και να μας λένε ότι ο ιμπεριαλισμός και η ΕΕ το ΝΑΤΟ και η Αμερική φταίνε για τα επεκτατικά σχέδια του Σχιζοφρενή εγκληματία Δικτάτορα.
Αιτία του κειμένου μου έγινε φίλη του Facebook που στο messages μου γράφει τα ακόλουθα:
Λευτέρη καλησπέρα…δεν άνοιγε το messenger και δεν είχα διαβάσει τα άρθρα σου…αλλά το θέμα θέλει πολύ συζήτηση για να τα γράψω εδώ, μιλώ με τον σύζυγό μου πού είναι έμπειρος και έχει γνώση της ιστορίας…λίγα λόγια θα πω…
Ο Ζελένσκι ήθελε πυρηνικά στην ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ, δέν ήξερε ότι δεν θα τον άφηνε ο ΠΟΥΤΙΝ;
Ήθελε ΝΑΤΟ και η Αμερική το εκμεταλεύτηκε και μπήκαμε σ αυτήν την τραγική περιπέτεια…
Ο Ισραηλινός πρόεδρος του το είπε ευθέως..μήν τα βάζεις με τον ΠΟΥΤΙΝ, κράτα ασφαλή την ωραία χώρα σου και τους πολίτες σου ασφαλείς, τί περίμενε ο Ζελένσκι; να στείλουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες όπλα να πάμε σε παγκόσμιο πόλεμο; κακώς ο Μητσοτάκης πρώτος έστειλε όπλα…η υπόλοιπη Ευρώπη αρκέστηκε στις τιμωρίες και καλά έκανε, να το νοιώσει ο ΠΟΥΤΙΝ στο πετσί του …. είναι ο πρόεδρος που έκανε υπερδύναμη την Ρωσία..έξυπνος και σκληρός…αν ήθελε θα είχε εξοντώσει την ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ σε μία μέρα…δεν θέλει να σκοτώσει άμαχους…δεν τον συμφέρει…τον πόλεμο δεν τον θέλει κανένας..θα μας κοστίσει όλων αυτό και φαίνεται από πετρέλαιο και βενζίνη….και περίμενε συνέχεια..
Και της γράφω εγώ ” Διαφωνώ κάθετα ο ΠΟΥΤΙΝ είναι εγκληματίας πολέμου γιατί κτυπά αμάχους παιδιά γυναίκες και γέροντες και σπουδαία κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς “
Και συνεχίζει η φίλη του Facebook: δες τι έγινε στον κόλπο των Χοίρων…Αμερική… μόλις έβαλαν οι Ρώσοι πυραύλους στην Κούβα, σήκωσε ανάστημα η Αμερική που ήταν μία ανάσα από την Κούβα, για να προστατέψει τον τόπο της και τους πολίτες της και τα μάζεψαν οι Ρώσοι και απεφεύχθη ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος..
Ο Ζελένσκι κάνει τραγικά λάθη λόγω απειρίας με τις ευχές του Μπάιντεν…η Πολωνία τα βρίσκει σκούρα με τους πρόσφυγες… από την Ελλάδα δεν δέχονταν ούτε έναν να μας ελαφρύνουν…η γκρίνια θα αρχίσει από όλους τους λαούς της Ευρώπης… ο ΠΟΥΤΙΝ είναι σκληρός ναί…κακώς διαλύει τα πάντα…αλλά τί έκανε ο Ουκρανός να τα προστατεύσει;
Μας οδηγεί σε τρίτο παγκόσμιο…σήμερα το είπε καθαρά…τόση ανάγκη είχε να μπει στο ΝΑΤΟ;
Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να μπει το λένε και οι Αμερικανοί….άσε Λευτέρη οικονομικά είναι όλα και συμφέροντα των μεγάλων…σέβομαι την άποψη σου…Εγκληματίες πολέμου είναι όσοι κάνουν πολέμους…Καλό βράδυ… και μου έστειλε την αφίσα πού γράφει:” Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΊΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ” με τρείς πεταλούδες..
Δυστυχώς βλέπω ότι ολοι οι αριστερόστροφοι βλέπουν και βάζουν στην ίδια ζυγαριά και τον θύτη και το θύμα… παραποιούν την ιστορία κατά το δοκούν των συμφερόντων του ΚΚΕ και της κουμμουνιστικής ιδεολογίας του Φασισμού της Κολεκτίβας και την δικτατορία χειρίστης μορφής.
Ο ΠΟΥΤΙΝ χθές έστειλε τελεσίγραφο στους πολίτες της ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ να την αδειάσουν γιατί όπως όλα δείχνουν θέλει να την αφανίσει από τον χάρτη για να ενωθούν όλες οι περιοχές μαζί με την Κριμαία και να αποκλείσουν την Ουκρανία από την θάλασσα.
Πάντως επειδή οι Έλληνες αριστερόστροφοι κατηγορούν τους κεφαλαιοκράτες και τον ιμπεριαλισμό της Δύσης ας κοιτάξουν και να ξεστραβοθούν ποιοί είναι οι μεγαλύτεροι Μεγιστάνες του κόσμου…Είναι Ρώσοι και τώρα πού θίγονται τα συμφέροντα τους ετοιμάζουν την αντικατάσταση του ΠΟΥΤΙΝ να τον ρίξουν από την εξουσία λόγω Σχιζοφρένειας και να τοποθετήσουν στην θέση του αυτόν πού απέπεμψε από την Ρωσία ο ΠΟΥΤΙΝ επειδή αντιδρούσε για την εισβολή στην Ουκρανία και το όνομα του είναι: Αλεξάντερ Μπορνίκοφ !
Και γιατί παρακαλώ ; γιατί η Δύση αντέδρασε και θίγονται τα συμφέροντα τους και όλοι αυτοί οι Μεγιστάνες θέλουν να τα έχουν καλά με όλες τις δυτικές χώρες και την ελεύθερη οικονομία.
Απλά ο ΠΟΥΤΙΝ δεν ήθελε δίπλα του κράτος με δημοκρατικούς θεσμούς με ελευθερία λόγου και γραφίδος ,για να μην ξεσηκωθούν οι Ρώσοι πολίτες και ζητούν ελευθερίες καιδικαιώματα…
Όλοι αυτοί απεχθάνονται την λέξη
“ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ” και τις δημοκρατικές διαδικασίες για ελεύθερες εκλογές….έχουν μάθει στα ολοκληρωτικά καθεστώτα του φόβου του τρόμου της καταπίεσης και του βούρδουλα.
Τα Κουμμούνια να ξεστραβοθούν και να δούνε την ωμή πραγματικότητα και να σταματήσουν να παραποιούν την ιστορία του κόσμου και να υποστηρίζουν τον εγκληματία πολέμου!
Καλημέρα Φιλαράκια και απανταχού γης Ελληνίδες και ΈΛΛΗΝΕΣ… η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ από γεννήσεως της στην Ελλάδα είναι το καλύτερο πολίτευμα της υφηλίου!
Μην ξεχνάμε την Εθνική μας Παλιγγενεσία και την 25η Μαρτίου σε τέσσερις μέρες!
Χίος 21 Μαρτίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.