Εκδήλωση για καφέ και παρουσίαση ετοιμάζουν οι Πυργούσοι Αττικής

 

Ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής “Το Πυργί Χίου” θα πραγματοποιήσει εκδήλωση “Χριστουγεννιάτικο τσάι-καφέ”, στην οποία θα παρουσιαστεί το ημερολόγιό του,  την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στο ENIGMA KAFE (Στρ. Καραϊσκάκη 57 πεζόδρομος Χαϊδαρίου).

Όπως ενημερώνει η Πρόεδρός του, Μαρία Μπρη – Παπαμακαρίου, “Μέλη και Φίλοι μας, πίνοντας το τσάι η τον καφέ μας με γλυκά και αλμυρά εδέσματα να πούμε τα νέα μας και να ενδυναμώνουν τους δεσμούς μας”.

Το φετινό θέμα του ημερολογίου είναι: “Ασχολίες και επαγγέλματα των κατοίκων”. Το ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2024, είναι ένα παζλ αναμνήσεων… με ασπρόμαυρες φωτογραφίες που ξυπνούν μνήμες στους μεγαλύτερους και φανερώνουν στους νεότερους πτυχές της ζωής στο Πυργί τα περασμένα χρόνια.

“Συγκεριμένα, παρουσιάζονται φωτογραφίες από τις ασχολίες και δραστηριότητες και την καθημερινότητα του χωριού… πρεσβευτές μνήμης, για να μας θυμίζουν και να μας κάνουν να νοσταλγούμε τις πιο παλιές εποχές, που η ζωή μας είχε… “χρώμα”. Κάθε μήνας και μια πυργούσικη παροιμία! Η πρόεδρος Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου ευχαριστεί τις εκδόσεις “ΑΛΦΑ ΠΙ” Χίος για την άψογη συνεργασία και την προσεγμένη επιμέλεια!”, αναφέρει ο σύλλογος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.