Εκδηλώσεις από τον ΦΟΒ

 

 

Ένα πλούσιο πρόγραμμα  εκδηλώσεων θα παρουσιάσει από το Σάββατο 29 Απριλίου μέχρι τις 28 Ιουλίου  ο Φιλοπρόοδος Όμιλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

 

  • Σάββατο, 29 Απριλίου 2023, 19:00-19.45 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΦΟΒ σε συνεργασία με τον πολιτιστικό και ανθρωπιστικό οργανισμό ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ο Χιώτης ομότιμος καθηγητής βιοχημείας στις Ιατρικές Σχολές Βοστώνης και Κρήτης Δρ. Βασίλης Ζαννής θα αναπτύξει το θέμα  «Συμβολή των βιολογικών επιστημών στην κατανόηση και αντιμετώπιση κοινών ασθενειών του ανθρώπου: (α) Πρόοδοι στην αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων    (β) Συνεχιζόμενες προσπάθειες στην αντιμετώπιση του Alzheimer». Αμέσως μετά 20:00-20:45 ο ομότιμος καθηγητής δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο Emerson της Βοστώνης Δρ. Μανώλης Παράσχος θα παρουσιάσει στο κοινό διαδικτυακά το θέμα «Εκπατρισμένα παιδιά από τη Χίο που διέπρεψαν στην Αμερική μετά την Ελληνική Επανάσταση».
  • Κυριακή 30 Απριλίου παραμονή Πρωτομαγιάς στις 12μ.μ. σε συνεργασία με το Σωματείο Α.Ο. ΛΕΩΝ πανηγύρι στην ΚΛΕΙΔΟΥ με την ορχήστρα των Νάδαλη- Βαρκάρη. Τηλέφωνα κρατήσεων 6974028352 και 6977623030.
  • Τετάρτη 10 με Κυριακή 14 Μαΐου εκδρομή στη μαγευτική Λήμνο με το SUNRISE TOURS.

Πληροφορίες-δηλώσεις:SUNRISE TOURS: 2271041390

  • Κυριακή της Πεντηκοστής 4 Ιουνίου. Γενέθλιος ημέρα του ΦΟΒ. Εορτασμός 99 χρόνων από την ίδρυσή του. Ομιλητής ο Πρόεδρος της ΕΒΑΤ ιατρός Ιωάννης Γκιάλας.
  • Τετάρτη 5 Ιουλίου. Μουσικοθεατρική παράσταση από τη χορωδία «ΧΙΟΝΗ» και τη θεατρική ομάδα του ΦΟΒ στο θεατράκι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου.
  • Παρασκευή 28 Ιουλίου. Βρονταδούσικο πανηγύρι στην πλατεία του ΦΟΒ.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.