Εκλέχθηκε η νέα δημοτική επιτροπή

 

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με στόχο την εκλογή των νέων μελών του προεδρείου αλλά και της δημοτικής επιτροπής.  Τη διαδικασία που συντόνισε ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Παντελής Καμπούρης, ενώ στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Κλέαρχος Χρύσης με θετικές ψήφους από όλους τους παρευρισκόμενους. Ακόμη, θετικά ψηφίστηκαν για εκλέχθηκαν για την θέση του αντιπροέδρου ο Μανώλης Καραμούζος και για τη θέση της γραμματέας, η Ειρήνη Μπουλά – Νικολού.

Το σημάδι έναρξης της συνεδρίασης έδωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μαλαφής, ο οποίος έβγαλε χαιρετισμό, ενώ μετά από αυτόν ακολούθησαν με τους δικούς τους ο Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Γιάννης Καραβασίλης, ο Μάρκος Σκούφαλος και εκ μέρους του Κώστα Τριαντάφυλλου ο Δημοτικός Σύμβουλος, Παντελής Στεφάνου.

Ο κ. Χρύσης μετά την εκλογή του ευχαρίστησε σε λόγο του για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπό του και ο ίδιος επεσήμανε ότι θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί.  Ανέφερε ότι επιχειρεί να θέσει ψηλά τον πήχη με ενότητα και σύνεση, ενώ θα αγωνιστεί έναντι των προκλήσεων που θα εμφανιστούν.

Τα νέα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής ανακοινώθηκαν ως εξής:

Πρόεδρος ορίστηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μαλαφής

Τακτικά μέλη της πλειοψηφίας ορίστηκαν οι: Δημήτρης Αυγερινός, Παντελής Καμπούρης, Δημήτρης Πατελίδας, Χριστίνα Σεράφη και Γιώργος Χαλκιάς.

Από τις αντιπολιτεύσεις αναδείχθηκαν οι: Βασίλης Μυριαγκός, Παντελής Μουχλής και Γιάννης Καραβασίλης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.