ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: LIVE τα εκλογικά αποτελέσματα

 

 

Το πρωί στις 07:00 σήμερα άνοιξαν οι κάλπες, προκειμένου κάθε πολίτης να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στο αντίστοιχο -ως εγγεγραμμένος- εκλογικό του κέντρο, οι οποίες και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα.

Σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εκλογική αναμέτρηση, αναμένεται να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, για το αποτέλεσμα των εκλογών νωρίτερα φέτος.

Υπάρχουν νέα δεδομένα για τις φετινές εκλογές, με την χρήση της τεχνολογίας και των tablets στα Εκλογικά Τμήματα, εκτός από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αλλά και σε ότι αφορά τη μετάδοση της σταυροδοσίας.

Όλες οι φορητές συσκευές είναι εφοδιασμένες με το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης των αποτελεσμάτων (SRT),προκειμένου οι ψήφοι και οι σταυροί που καταγράφονται, να πηγαίνουν απευθείας στο υπουργείο Εσωτερικών.

Συνολικά σε 21.400 εκλογικά τμήματα υπάρχει η συσκευή ασφαλούς μετάδοσης SRT, στην οποία ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα περνά τα αποτελέσματα. Βέβαια, τα αποτελέσματα θα αναμεταδίδονται και με την παλαιότερη, κλασσική μέθοδο, αυτή των τηλεγραφημάτων.

 

https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/municipalities/9266/

https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/

https://ekloges.ypes.gr/

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.