Εκπαιδευτικά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Χίου – 4 έως 5 Μαρτίου 2019 για την εκπαίδευση των τοπικών επιχειρηματιών

To Επιμελητήριο Χίου ανακοινώνει την οργάνωση θεωρητικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις μέλη του. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν από 4 έως 5 Μαρτίου 2019, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χίου από 15:00 έως 20:00. Εισηγητές της εταιρείας Projectyou θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες σε σειρά στοχευμένων θεμάτων που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις :

  • Χρηματοδοτικά εργαλεία
  • Επιχειρηματικό Σχέδιο
  • Εξαγωγές και εξωστρέφεια
  • Ψηφιακό μάρκετινγκ
  • Κοστολόγηση προϊόντων
  • Επιχειρηματικές δεξιότητες,

ενώ τις επόμενες ημέρες από 6 έως 8 Μαρτίου θα έχουν κατ΄ιδίαν συνεδρίες συμβουλευτικής για ειδικά θέματα που απασχολούν κάθε επιχείρηση κατόπιν επί τόπου συνεννόησεως με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων.Το πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμβουλευτικής τοπικών επιχειρηματιών αποτελεί παραδοτέο της πράξης GO_BRAND «Δράσεις προώθησης, υποστήριξης και ενίσχυσης του ‘brandname‘ των επιλέξιμων προϊόντων η / και υπηρεσιών της Ελλάδος και της Κύπρου στην διασυνοριακή περιοχή – GO_BRAND», ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠ INTERREG V-A ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 2014-2020,που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ.

Πληροφορίες: τηλ. 2271044524 (Αγγελική Αθηναίου) ή στο email:

a.athinaiou@chioschamber.gr

Το Πρόγραμμα Συνεργασίας συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους των συμμετεχόντων κρατών

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.