Εκπαιδευτικά σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων & θεμάτων GDPR σε εργαζόμενους του Ομίλου Τσάκου στην Χίο

 

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, πραγματοποίησε σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων και θεμάτων GDPR σε εργαζόμενους του Ομίλου Τσάκου στην Χίο. Στα σεμινάρια αυτά συμμετείχαν εργαζόμενοι του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας» αλλά και του Ναυτικού ΕΠΑΛ ΤΕΕΝS – ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.

Στόχος αυτών των σεμιναρίων είναι η ενδυνάμωση των εργαζομένων και η διαρκής τους σύνδεση με τις ανάγκες της αγοράς καθώς βασικό μας μέλημα παραμένει η στοχευμένη κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας για την απόκτηση νέων, εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων. Πιστεύοντας ακράδαντα στην δύναμη της εκπαίδευσης, αναγνωρίζουμε τις εκπαιδευτικές και αναπτυξιακές ανάγκες των εργαζόμενων μας, ώστε να αξιοποιούνται στο έπακρο οι δυνατότητες τους. Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι μας, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό μας.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.