Εκπαιδευτικές δράσεις από την Δ.Κ.Ι.Β.Χίου «Κοραής»

Η Δ.Κ.Ι.Β.Χίου «Κοραής» στα πλαίσια της φιλαναγνωσίας και της σύνδεσής της με την τέχνη, την δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών και σε  συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου διοργανώνει εκπαιδευτική δράση. Με την κ. Βιβή Μαρκάτου θα υποδεχθούμε δυο τάξεις των Δημοτικών Σχολείων που θα δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 22 /02/ 2023. Η δράση θα υλοποιηθεί Πέμπτη 23/02/2023 στο κτίριο Β της Βιβλιοθήκης στις 11:30 . Η κ. Βιβή Μαρκάτου είναι βραβευμένη σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων και
εικονογράφος. Είναι μέλος του Ελληνικού τμήματος της ΙΒΒΥ (Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού βιβλίου) και έχει εικονογραφήσει πάνω από 50 βιβλία για παιδιά σε Ελλάδα και Κύπρο. Η δουλειά της ήταν υποψήφια δύο φορές στα βραβεία Ίρις από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και μια φορά ήταν υποψήφια στις Κάννες (κατακτώντας τη δεύτερη θέση) στο Cannes World Film Festival.
Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να επικοινωνήσουν στο τηλ. 22710-44246.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.