Εκπτωτικό κουπόνι 15% σε κάθε επισκέπτη που θα παραμείνει στο νησί μας μέσω του Chios Visitors Discount

Ο Ιδιωτικός Φορέα Τουρισμού Χίου θέλοντας να καταστήσει το νησί μας πιο ανταγωνιστικό και πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες μας αποφάσισε την δημιουργία εκπτωτικής αυτοματοποιημένης πλατφόρμας Chios Visitors Discount.

Η έκπτωση που θα παρέχεται σε κάθε επισκέπτη που θα παραμείνει στο νησί μας για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις θα είναι της τάξεως του 15% +.

Με την υποβολή της αίτησης του κάθε ενδιαφερόμενου επισκέπτη μέσω του site μας www.cto.gr, θα λαμβάνει αυτοματοποιημένα, προσωποποιημένο εκπτωτικό κουπόνι που είτε θα μπορεί να το εκτυπώσει είτε θα το επιδεικνύει μέσω του τηλεφώνου του σε οποιαδήποτε συμβεβλημένη γι’ αυτό το σκοπό επιχείρηση.

  

Όσοι επιχειρηματίες (με φυσικά μηδενικό κόστος) ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ανωτέρω καμπάνια- πρωτοβουλία, παρακαλούνται μέσω του site μας να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://chios-greece.gr/gr/pages/eggrafi-stis-ekptoseis.

Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης συμμετοχής των επιχειρήσεων θα ολοκληρωθεί έως  07 Ιουνίου 2020.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.