Εκτεταμένοι καθαρισμοί στις Οινούσσες

Ένα διήμερο εκτεταμένων χορτοκοπών, κοψίματος κλαδιών και  δέντρων πραγματοποιήθηκε στις Οινούσσες με τη συνδρομή συνεργείων του δήμου και της ΔΕΔΔΗΕ.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών  σε ανάρτησή του σημείωσε σχετικά:

 

“Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 4-6 Ιουλίου εκτεταμένη σε ολόκληρο τον οικισμό κοπή υψηλών δένδρων και κλαδιών, καθαρισμός γύρω από ηλεκτροφόρα καλώδια κι αντικατάσταση λαμπτήρων στους προβολείς του λιμανιού στο νησί μας. Παρών και συνεργαζόμενος ήταν και ο ΔΕΔΔΗΕ για τον ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό των δικτύων.
Προς υλοποίηση του έργου παραχωρήθηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χίου ειδικό καλαθοφόρο όχημα με τον χειριστή, για το οποίο οφείλουμε θερμές κι ευγνώμονες ευχαριστίες στον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Πάνο Αναγνώστου. Η συνδρομή τους, η ευγενική τους ανταπόκριση και κυρίως η συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Λάμπρο Σκούφη ήταν εξαιρετικά σημαντική για μας.
Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες κι εργαζομένους του Δήμου για την πολύμοχθη εργασία τους υπό δύσκολες συνθήκες ζέστης, υγρασίας και αέρα”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.