Εκτεταμένος καθαρισμός (συλλογή με το χέρι) και απομάκρυνση σκουπιδιών στην ευρύτερη περιοχή του Καρφά

Στις 1-8-2021 πραγματοποιήθηκε από μέλη του συλλόγου Επαγγελματιών Καρφά, Αγίας Ερμιόνης & Μέγα Λιμνιώνα και συνεργάτες, εκτεταμένος καθαρισμός (συλλογή με το χέρι) και απομάκρυνση σκουπιδιών στην ευρύτερη περιοχή του Καρφά (Φώτο 1).

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στην παραλία, στο παρκινγκ και στους οδικούς άξονες (ύψος αερογέφυρας, νότιος κόμβος περιφερειακού, Βορινή και Νοτινή είσοδος οικισμού) (Φώτο 2,3,4).

Οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν στο επόμενο διάστημα καλύπτοντας όλη την περιοχή που δραστηριοποιούνται τα μέλη μας.

Εφιστούμε την προσοχή στον Δήμο για καθημερινή εποπτεία σε όλα τα σημεία που εμφανίζουν κορεσμό λόγω της συγκέντρωσης απορριμμάτων (Φώτο 5,6,7). Αναμένουμε  επίσης την υπηρεσία πρασίνου, εδώ και πολύ καιρό, ώστε να προβεί στον απαραίτητο καθαρισμό από κλαδιά στις παραλίες καθώς επίσης να καθαριστούν ξανά τα αλμυρίκια των πεζοδρομιών.

Ευχαριστούμε πολύ τους επισκέπτες της περιοχής μας που διατηρούν καθαρό το περιβάλλον.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.