Εμπορικός Σύλλογος Χίου: Ζητάμε την ακύρωση του σχεδίου δημιουργίας γιγαντιαίας δομής-φυλακής στο Αίπος & κλείσιμο της ΒΙΑΛ

«Η Κυβέρνηση αγνοώντας το σύσσωμο αίτημα των νησιωτών του Βορείοανατολικού Αιγαίου για δημιουργία μιας και μοναδικής δομής μικρής χωρητικότητας ανά νησί που θα καταγράφει, θα ταυτοποιεί και προωθεί του πρόσφυγες και μετανάστες στην ενδοχώρα, προχώρησε σε έκδοση Νομοθετικού Περιεχομένου με επίταξη μεγάλων εκτάσεων. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χίου θεωρεί αυταρχική και απαράδεκτη αυτή τη νομοθετική πράξη καθώς η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και η επίταξη ολόκληρων περιοχών κάθε άλλο παρά δημοκρατική είναι. Ο Εμπορικός Σύλλογος στηρίζει το καθολικό αίτημα των νησιωτών και εμμένει στις θέσεις του! Ζητάμε την ακύρωση του σχεδίου δημιουργίας γιγαντιαίας δομής-φυλακής στο Αίπος, κλείσιμο της ΒΙΑΛ, δημιουργία ενός και μοναδικού κέντρου χωρητικότητας 500 ατόμων για καταγραφή και ταυτοποίηση!» αναφέρουν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χίου σε ανακοίνωσή τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.