Ενέργειες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου για τη φωτιά

 

Αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στη Σάμο, από αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, ελήφθησαν μέτρα για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης, υπό την καθοδήγηση και το συντονισμό του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου.

 

Με ανθρώπινο δυναμικό και μέσα παρέχεται ουσιαστική συνδρομή στις πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενεργούν για την κατάσβεση της φωτιάς, στην προληπτική εκκένωση οικισμών και με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο πλησίον περιοχών όπου εξελίσσεται η πυρκαγιά. Παράλληλα επιχειρησιακές δυνάμεις ενεργούν και για τη διασφάλιση των περιουσιών των κατοίκων.

 

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, στο σύνολο του αστυνομικού προσωπικού για την άμεση ανταπόκριση και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που επιδεικνύουν και στους επικεφαλής των Πυροσβεστικών και Λιμενικών δυνάμεων για την αγαστή και άψογη συνεργασία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.