ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΙΟΥ από 15.00 ώρα της 22.04.2022 έως 15.00 ώρα της 26.04.2022

 

 

 

 
Τροχαίο ατύχημα Από το Τμήμα Τροχαίας Χίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (24-04-2022) στην περιοχή του Βροντάδου στη Χίο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Χίο, για το αδίκημα της Βίας κατά υπαλλήλων Συνελήφθησαν, προχθές (24-04-2022) στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, οι οποίοι είχαν προηγουμένως εμπλακεί σε επεισόδιο με έτερα άτομα, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε υποδείξεις αστυνομικών που επιλήφθηκαν στο περιστατικό και τους επιτέθηκαν με μεταλλικά αντικείμενα (κλειδιά) που έφεραν στην κατοχή τους.

Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.