ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 15.00 ώρα της 13.04.2022 έως 15.00 ώρα της 18.04.2022

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΙΟΥ
Τροχαίο ατύχημα Από το Τμήμα Τροχαίας Χίου διενεργείται προανάκριση, για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την 15-04-2022, στη Χίο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 26χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 50χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού του δικύκλου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Σύλληψη ατόμου στη Χίο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, την 15-04-2022 στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους -34- γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου

Σύλληψη ατόμου στη Χίο, για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Συνελήφθη, χθες (17-04-2022) στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε κατάστημα του συλληφθέντα είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, διαταράσσοντας και την ησυχία των περιοίκων.

Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.