Εντοπίστηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι (video)

 

 

Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκε τελικά η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι. Το βράδυ της Μ. Πεμπτης η ίδια εξετάστηκε από ιατροδικαστή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Κυριακού» χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν σημαντικά ευρήματα.

«Συναντήθηκα με τις φίλες μου και μια από τις δυο με φιλοξένησε στο σπίτι της. Συναντήθηκα και με έναν άλλον φίλο μου. Αλλά διέμενε στην οικεία της φίλης μου», ήταν τα πρώτα λόγια της έφηβης στους αστυνομικούς.

Αλλά διέμενε στην οικεία της φίλης μου», ήταν τα πρώτα λόγια της έφηβης στους αστυνομικούς.

Ειδική ομάδα χρειάστηκε να συστήσουν τα στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Δυτικής Αττικής, προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν την 15χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την μεγάλη Τρίτη.

Οι έμπειροι αστυνομικοί έχοντας ως μόνο στοιχείο κάποιες φωτογραφίες από το instagram του 19χρονου ρομά , με τον οποίον υπήρχαν υποψίες ότι είναι το ανήλικο κορίτσι, μέσα από συνδυαστική έρευνα τον εντόπισαν στο σπίτι του, στον οικισμό νέα ζωή Ασπροπύργου.

Όταν ο 19χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει παιδιά, είδε τους αστυνομικούς τους είπε ότι η 15χρονη δεν ήταν μαζί του όμως ήξερε που βρισκόταν. Επικοινώνησε ο ίδιος μαζί της και της ζήτησε να βρεθούν. Το ραντεβού είχε δοθεί κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας. Φτάνοντας εκεί η ανήλικη νωρίς το μεσημέρι, είδε εκτός τον 19χρονο και τους αστυνομικούς οι οποίοι στη συνέχεια την οδήγησαν στο τμήμα Περιστερίου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media.

Στο τμήμα οδηγήθηκαν η 17χρονη στο σπίτι της οποίας είχε βρει στέγη από την ημέρα που έφυγε από το δικό της σπίτι, η μητέρα της 17χρονης καθώς και ο 19χρονος, οι οποίοι κρατούνται μέχρι να οδηγηθούν -πιθανότατα αύριο- ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου.

Αρμόδιες πηγές ενημέρωσης επεσήμαναν, πως μια μέρα μετά την φυγή της ανήλικης από το σπίτι της, το βράδυ της μεγάλης Τετάρτης, ο 19χρονος πήγε και την πήρε με το αυτοκίνητο από το σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα, έκαναν βόλτα μέχρι τον Ασπρόπυργο και την επέστρεψε και πάλι.

Όπως προκύπτει, το κορίτσι πήγαινε στο σχολείο έχοντας βάψει τα χέρια του με μπογιές λέγοντας ότι την κακοποιούσαν στο σπίτι.

Γνωστός επίσης έγινε ο διάλογος με τις φίλες της:

    • «Τι είναι αυτά στα χέρια σου; Γιατί λες ψέματα»;
    • «Αφήστε με, μην ανακατεύεστε».

Η 15χρονη πάντως αργά το απόγευμα διεκομίσθη από το τμήμα Περιστερίου στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία αξιωματικού του τμήματος ανηλίκων καθώς και παιδοψυχολόγου, λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε.

Αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή ενώ θα ακολουθήσει η κατάθεσή της.

Οι έρευνες πάντως είναι σε εξέλιξη καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως οι τυχόν προθέσεις τον δραστών.

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.