Εντυπωσίασαν τα μικρά και μεγάλα «Αλλατάκια»

Ξεχωριστή, επιτυχημένη και άκρως συγκινητική ήταν η  μουσικοχορευτική εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου «Λέων Αλλάτιος» το σαββατοκύριακο στο Ομήρειο, η οποία ήταν αφιερωμένη στη γυναίκα και είχε τίτλο «Μια έμορφη μια λυγερή». Μικρά και μεγάλα Αλλατάκια κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού, που και τις δύο ημέρες κατέκλυσε το Ομήρειο για να καμαρώσει τους χορευτές του Αλλάτιου επί σκηνής.

Η διοίκηση του Πολιτιστικού συλλόγου «Λέων Αλλάτιος» σχολίασε με ανάρτησή της στο διαδίκτυο την εκδήλωση επισημαίνοντας ότι η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς αποτελεί δημιουργική πρόκληση για τον σύλλογο τους.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες δασκάλους, χορευτές, μουσικούς, εθελοντές, το Δ.Σ. και τους εργαζόμενους του Ομηρείου Π.Κ.Δ.Χ, τη Μεταφορική “Ερμής” τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Αλλάτιου και όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία των εκδηλώσεων μας. Επιτέλους μετά από τρία χρόνια…. ξαναβρήκαμε τα πατήματα μας και χορεύουμε πάλι! Γιατί για όλους εμάς η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποτελεί δημιουργική πρόκληση και ταξιδεύουμε με συνοδοιπόρους τη διαρκή προσπάθεια και την επιμονή για αυτό που κάνουμε και δεν επιτρέπουμε να χαλαρώσει κανείς κρίκος της πολιτιστικής μας αλυσίδας. Μια αόρατη κλωστή που έχει τέτοια συνοχή κρατά όλο αυτό την πολιτιστική μας κουλτούρα που στηρίζεται βέβαια στις αρχές της οικογένειας. Η μια γενιά διαδέχεται την άλλη σεβόμενοι το παρελθόν με σταθερές αξίες για το παρόν και βλέμμα προς το μέλλον. Τρεις γενιές Αλλάτιος 1987- 2023 . Και συνεχίζουμε! Αυτός είναι ο πολιτισμός μας! Και εις άλλα με υγεία!»

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.