Εντυπωσιακή αύξηση της επιβατικής κίνησης στα Ψαρά

Την εντυπωσιακή αύξηση της επιβατικής κίνησης στο νησί των Ψαρών, στο τρίμηνο Μαϊου-Ιουλίου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, σχολιάζει με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Ψαρών Κώστας Βατσάνος.

“Εντυπωσιάζει η αύξηση της επιβατικής κίνησης στο νησί μας το τρίμηνο Μαϊου – Ιουλίου, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2022. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχείου του Λιμενικού Σταθμού Ψαρών καταγράφεται αύξηση των αφίξεων για το μήνα Μάιο σε ποσοστό 60,43%, τον Ιούνιο 32,33% και τον Ιούλιο 91,49%. Μέση αύξηση τριμήνου 65,48%. Αναμένουμε ανάλογη συνέχεια και τον Αύγουστο που διαχρονικά αποτελεί τον μήνα με το μεγαλύτερο αριθμό αφίξεων. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους επιλέγουν το νησί μας για τις διακοπές τους είτε για μονοήμερη εκδρομή. Τα στοιχεία αυτά μας γεμίζουν χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν τις υποχρεώσεις του δήμου μας αλλά και των τοπικών επιχειρηματιών για τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να φεύγουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων”.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.