Εντυπωσιακή η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου – [ΦΩΤΟ]

Η φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2018 όπως κάθε χρόνο σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στον χιώτικο λαό.

Φέτος στην παρέλαση για πρώτη φορά παρέλασε η Ένωση Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας, η οποία δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα μαζί με τους μαθητές του Ιδιωτικού Ναυτικού Λυκείου TEENS.

Πραγματοποιήθηκε επίσης παρέλαση του Στρατού, με ένα στρατιωτικό όχημα, αλλά και του Λιμενικού Σώματος με τζιπ και 2 μοτοσικλέτες.

Στην εξέδρα των επισήμων την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Ευάγγελος Καπετάνος Γεν. Γραμματέας Διαχείρισης αποβλήτων.

Ο ελληνικός στρατός λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης μοίρασε σε μικρούς και μεγάλους ελληνικές σημαίες, κίνηση η οποία έφερε πολλά θετικά σχόλια.

Ο Διοικητής Ταξίαρχος της 96 ΑΔΤΕ Παναγιώτης Κιμουρτζής μετά το τέλος της παρέλασης έστειλε το δικό του μήνυμα στους Χιώτες και τις Χιώτισσες της ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

«Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι οποιαδήποτε στιγμή να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε επιβουλέα των ιερών χωμάτων μας» ανέφερε.

«Ο Ελληνικός Λαός και οι ένοπλες δυνάμεις θα πράξουν και πάλι αυτό το ιερό καθήκον. Χρόνια πολλά στον χιώτικο λαό» κατέληξε στη δήλωσή του ο Ταξίαρχος της 96 ΑΔΤΕ.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.